Se incarca, va rugam asteptati...

PROMOTII:


Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii Termeni si conditii

Folosirea sau plasarea unei comenzi pe site-ul http: // www.telecomandata.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

Comanda altor produse decat telecomenzi, nevoie minim este de 20.00 lei.

Comanda minima telecomenzi este de 20.00 lei. Preturile nu includ informații transportului.

Toate informatiile referitoare la produse inclusiv imagini prezente pe site vor fi considerate proprietate companie si pot fi folosite in alta parte numai cu acordul societatii.

Datele si informatiile furnizate de catre clientii nostri sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, si anume efectuarea inceput, conform legilor in vigoare

Firma isi rezerva dreptul de refuza colaborare cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul inceput livrari refuzate.

Garantia produselor pentru care se acorda garantie se solutioneaza prin trimiterea acestora sediul companiei adresa de pe factura, prin repararea, inlocuirea produsului defect sau rambursarea contralavorii acestuia (stornarea facturilor de vanzare), alegerea apartinand companiei. Plata transportului pentru produse trimise (tur-retur) in vedere solutionarii garantiei va fi suportata de catre client.

Garantia produselor nu se refera la produsele incadrate in categoria consumabile, acopera doar viciile de fabricatie si nu acopera manipulari / instalari / utilizari incorecte si nici deteriorarile mecanice survenite pe perioada transportului acestora catre client de posta / curier (in acest caz indreptati reclamatia la primirea marfii către serviciul de transport ales de dvs care a produs paguba).

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform OG 130/2000. Acestea se pot returna numai impreuna cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate, insotite de o adresa scrisa de denuntare intemeiata a contractului, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care sa facut expedierea. Firma va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuieli de transport. Produsele returnate se pot trimite inapoi numai dupa instiintarea scrisa si consimtamantul nostru.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale in vigoare (Legea 449/2003). La solicitarea garantiei este necesara initial instiintarea scrisa prealabila si consimtamantul nostru ca produs face obiectul garantiei si poate fi trimis, iar apoi prezentarea produsului defect se va face in ambalajul original, impreuna cu accesorii primite, fotocopie dupa factura fiscala, o fisa de montaj completa de catre o firma / persoana autorizata in cazul produselor a caror instalare, montare sau punere in functie nu poate fi realizata de catre persoane necalificate si necesita personal autorizat precum si fisa de service. Obligatoriu vor fi completate informatiile legate de nume si adresa, coloanele cu denumirea produselor trimise si defectiunea laterala, in caz contrar, produsele pot fi returnate solicitantului fara ai se solutiona garantia. Atentie si la informatiile si documentele solicitate pe fisa de service daca este cazul.

Nu fac obiectul garantiei produselor care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, component / piese ass sau plesnite, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunere la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizare produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalare incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitor componente in timpul functionarii echipamentelor.